Scroll To Top

Abandoned Shopping Trolley Hotline – Kjekt å ha…

Plater 14. november 2000
Karakter

Om det er positivt at et band som Gomez har latt seg kjøpe av Philips kan jo diskuteres, men jeg får vel konsentrere meg om låtmaterialet her i stedet.

Og her finnes mye artige greier! Ganske mye jazz og annet snacks som ikke ble funnet godt nok for Bring It On og Liquid Skin. Det mest interessante er nok B-sidene som er samlet opp fra forskjellige singelutgivelser. Hit On The Head, for eksempel. En superkort låt som selveste Tom Waits hadde vært stolt over å ha laget.

De som ikke kjenner Gomez så godt vil nok synes at denne platen er litt i særeste laget. Men har du lyst til å oppdage noen sider ved bandet du kanskje ikke har vært klar over før, er Abandoned Shopping Trolley Hotline absolutt å anbefale.

Om skribenten

kommentarer