Scroll To Top

Down To Earth – Gamlefar i slaget

Plater 14. oktober 2001
Karakter

Enkelte musikkjennere har gitt uttrykk for at Ozzy Osbourne har blitt en parodi på seg selv og burde lagt inn årene for lengst. Det er da gledelig å se at fyren til tider glitrer som aldri før på denne utgivelsen. Med seg har han som vanlig gitarist Zakk Wylde som lirer av seg tøffe 80-tallssoloer på rekke og rad. Det er såvisst ikke noe revolusjonerende materiale å spore på Down To Earth, men med gode og fengende rocklåter samt et knippe trivelige ballader ror Ozzy likevel det hele forholdsvis helt greit i land.

Spesielt Gets Me Through, Dreamer og Can You Hear Them er verd å legge merke til. I tillegg finnes det en artig ti minutters videosnutt her, bestående av sjeldne opptak av Randy Rhoads og Ozzy som forteller om alkoholproblemene sine. Mest morsomt for spesielt interesserte, men ikke å forakte for oss andre heller…

Om skribenten

kommentarer