Bergensk borteseier

Bergensk borteseier

Roskilde, Blå Scene, torsdag 27.juni 2002

De satte i gang med en fet rumbatrommesolo så skruene regelrett spratt av trommesettene (det er faktisk ingen overdrivelse). Dette viste seg faktisk å være en genial åpning på konserten Publikum i det stappfulle teltet tok av fra første stund, og bandet rodde det hele i land på imponerende vis. Når man etterhvert fikk ledningene på plass, ble resten av showet nærmest ren plankekjøring for bergenserne. Det er bare å gi seg ende over at et band uten vokalist kan ha såpass mye karisma på scenen. Spesielt Tarjei Strøm hadde tatt på seg ansvaret som konfrensier denne kvelden.

Fotograf: Paul A. Nordal
Som seg hør og bør var også pyroeffektene på plass. De medbrakte flammeboksene skremte vettet av scenevaktene ved flere anledninger, til stor fornøyelse for de hoppende og sprettende nordmennene som hadde droppet trekkplastre som Manu Chao og Andrew WK til fordel for Myerz & co. Bandet hadde også med seg en gjestemusikeren Mads Berven (kjent fra Logikal og en haug andre lokale band) på bass og gitar. Konsertens høydepunkt var definitivt småhiten Nikita som virkelig løftet taket på det ellers så forblåste teltet. Det er bare å glede seg til bandets nyispilte EP kommer i butikken!

Etter den humørfylte forestillingen var det bare å løpe bort og stille seg i kø til kveldens hovedattraksjon, Rammstein. Det østtyske metalbandet er kjent for et forrykende sceneshow, og Ralph Myerz’ smellbonbonger fremsto som spurvefiser i forhold til tyskernes arsenal av bomber og granater.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.