Scroll To Top

Klar for avspark i nord

Nyheter 21. september 2003

Åsted for den sjette utgaven av Fucking North Pole er igjen Driv, som er hovedarena de tre dagene festivalen pågår. Både lokale, nasjonale og internasjonale størrelser fra garasje-, punk- og hardcorescenen finner i slutten av uka veien til høstens heftigste begivenhet i ishavsbyen.

Her er programmet
(tekst: Robert Dyrnes, Fucking North Pole Festival):

Torsdag 25. september:
FUCKING NORTH POLE FESTIVAL starter i kveld med svenske RANDY, Thee Mono Sapiens (Tromsø) og Cockroach Clan (Lillehammer) på plakaten. Med andre ord en allsidig start for de som liker; garasjerock, punk, hardcore, oi og allsangpunk!!

Fredag 26. september:
FUCKING NORTH POLE FESTIVAL byr ikveld på ska, punk og rockabilly. Tromsøheltene LAME DUCKS (Oslo) vil gjøre sin tiende konsert i Tromsø! Streetpunkbandet med suksess fra ifjor, Blisterhead (Sverige) er endelig tilbake og helt fra Sveits kommer punkabillybandet The Peacocks!

Lørdag 27. september:
FUCKING NORTH POLE FESTIVAL siste kveld byr på på alternativ rock fra Storbritania. Fra Wales kommer hardpunkbandet Stuntface, fra Nottingham i England kommer poppunk bandet Consumed og ska-funkmetall-hiphop bandet KING PRAWN fra London (kanskje verdens beste band) – vil gjøre dette til tidenes konsert i Tromsø!!

Om skribenten

kommentarer