Kong kul av guds nåde

Kong kul av guds nåde

Beck
Orange Scene, 29. juni, 2001

På hans siste album, Midnight Vultures, er det soul og funk som trakteres på ekte Becksk vis. Og det det var stort sett her låtmaterialet var hentet fra på denne konserten.

Men Beck viste også sin akustiske side med rolige toner fra Mellow Gold og Mutations. Det tok for alvor av da Loser strømmet ut av høyttalerne. Også låter som Hollywood Freaks, Where It’s At? og Devil’s Haircut ble godt mottatt av et ellevilt publikum som så ut til å nyte hvert eneste lille sekund av konserten.

Beck hadde med seg et knippe dyktige musikere som sprutet av spilleglede og entusiasme. Problemet med festivaler som dette er at det ofte er en del store konserter som krasjer med hverandre. Det var dessverre også tilfellet i dag, noe som gjorde at jeg gikk glipp av den første halvtimen av Nick Cave And The Bad Seeds.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.