Queen Of South America EP – Multipass for President!

Queen Of South America EP – Multipass for President!

Multipass har etterhvert opparbeidet seg et bra liverykte i Bergen. De beviser med denne utgivelsen at materialet også duger i CD-spilleren. De fem låtene som presenteres her holder i hvert fall et svært høyt nivå.

Partylåten Hats åpner showet med Beck-aktig slidegitar og en solid mengde humor. Så følger Second Coming, en knallhard raplåt som fort kan bli en radiohit – med et refreng som setter seg fast et sted langt inne i hjernebarken og nekter å slippe taket. Vokalist Bjørn Breivik (som forøvrig er hovedtrener for basketlaget Bergen Bulldogs!) har en svært kraftig og mørk vokal som fungerer som et glimrende bindeledd mellom kontrabass, saksofon og gitar.

Det er en umulighet å plassere denne utgivelsen i noen form for bås. En kollega kalte det så treffende jazzpopfunkhoprock, og det er nettopp slik det høres ut: En solid blanding av det meste i et stort, men kontrollert virvar.

Med andre ord en god plate hvis du er ute etter musikk med humør!

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.