Categories: Plater

No Cure For Life – Det gode livet…

Vinnie og JJ hintet gjennom singlene Moving Up og Duets, at No Cure For Life ville kunne bli en interessant affære. De har fått svært god hjelp med lydbildet av blant andre Kakemonsteret, Isaak Swing og Collen & Webb. Sistnevnte har tidligere produsert låter for Petter, Feven, selveste Slick Rick og Lil Dap fra Group Home. Disse har gitt No Cure For Life et kledelig lydbildet som bærer et sommerlig preg.

Paperboys har også fått god vokalhjelp av MadCon, Kleen Cut, Keith og Critics, som alle gjør en bra innsats. Men det er Vinnie selv som imponerer mest på vokalsiden. Han flyter svært bra på rolige låter, men spesielt i det mer party-pregede materialet. Av høydepunktene finner man It’s Paper, Last Lieutnants og One Of Them Days.

Men det er framfor noe Feel It som er den virkelige godbiten her. Her har Kakemonsteret funnet et helt sinnsykt vokalsampel som gir låta et enormt driv. Både Vinnie og gjesterapper Critics gjør en svært bra jobb i å komplimentere den flotte produksjonen.

No Cure For Life er et flott debutalbum hvor både produksjon og vokalprestasjon er av høy kvalitet. Likevel er dette ikke et helt perfekt album. Produksjonen kan til tross for at den er profesjonell tidvis likevel oppfattes som litt kjedelig, uoriginal og noe monoton i formen. Men det betyr mindre da vi på samme tid er garantert det beste norske hip hop-albumet som har kommet hittil i år…

Ivar Heggheim

Recent Posts

Holder det nede med rap på norsk

Simon Moholt fra Oslo holder det nede med old school rap på norsk. Hans EP,…

2 måneder ago

Her er de beste albumene fra 2023

Hun har vunnet en drøss med priser, samarbeidet med alt fra Röyksopp til Timbuktu, og…

4 måneder ago

De beste reutgivelsene i 2023

Musikkbransjen fortsettet å pumpe ut reutgivelser på vinyl. Plateconnaisseur og Panorama-grunnlegger Paul A. Nordal viser…

4 måneder ago

Her er våre musikkfavoritter fra 2023

Hvilke album likte du best i 2023? Vi stilte dette spørsmålet til våre gode venner.…

4 måneder ago

Hyller Hammersland

Dagen før ettårsdagen for Pogo Pops-legendens bortgang, samles en bukett med kjente artister på USF…

5 måneder ago

Her er de beste albumene fra 2022

Året er omme og fasiten er inne. Her er de beste albumene fra 2022, ifølge…

1 år ago