Scroll To Top

Reset – Snerten remikssamling

Artister: Sjangre:
Karakter

Blant bidragsytere på denne vellykkede miks-samleren finner vi folk som Gotan Project, Trüby Trio, Chateau Flight, Raw Deal, Meitz, Zero dB, DJ DSL, Kosma, Soul Patrol og Guilliaume Boulard. Reset slippes i to utgaver, enten som en enkel CD eller som en trippel tolvtommer.

De som kjenner låtmaterialet til Peace Orchestra fra før av vet at vi snakker om kvalitet, men frykter muligens det faktum at dette i remikssammenheng skrotes til. Vel, det er lite å frykte med et såpass kompatibelt team som står bak arbeidet. For Peter Kruder er blant enkeltindividene innen europeisk klubbkultur som virkelig vet hvor grensene går. Og han lar heller ingen av bidragsyterne ødelegge råmaterialet sitt, særlig siden han selv er oppført som produsent her. Snarere tvert om, for dette fremstår istedet som eksellent og oppdatert klubbmusikk anno 2002.

Reset er Peace Orchestra på sitt beste, og samtidig en selvstendig plate som avslører at vi på alle måter har med eliten innen europeisk klubbmusikk å gjøre.

Om skribenten

kommentarer