…Menn I Tide – Mer seint ute enn i tide

…Menn I Tide – Mer seint ute enn i tide

…Menn I Tide åpner snilt og pent som morgenmusikken på radioen når du sitter på kjøkkenet og spiser frokost. Seint Ute fremstår likevel som lettfordøyelige og litt smakløse, spesielt på Sommerflørt. «De fniser – og vrikker litt på seg / De venter, de lengter etter et hei» og tilsvarende strofer virker rett og slett litt bakpå i forhold til det meste annet som farer rundt på eterbølgene for tiden.

Seint Ute er en samling menn i sin beste alder som med …Menn I Tide leverer et minialbum bestående av fem låter som handler om sommer, tiden som forsvant og døtre. Steinar Gjerholm har gått svanger med disse låtene i flere år og endelig har de kommet ut. Om de kom i tide er en annen sak.

Så fryktelig mye mer er det ikke å si om denne utgivelsen egentlig.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.