Life Force Radio – Kjedelig oppfølger fra Afu-Ra

Life Force Radio – Kjedelig oppfølger fra Afu-Ra

Men som de fleste oppkommende artister, ble også Afu-Ra behandlet dårlig av selskapene han var på. Derfor tok det sin tid før solodebuten Body Of The Life Force så dagens lys. Men i disse dager er oppfølgeren Life Force Radio ute.

Albumet åpner svært lite overbevisende med en forferdelig «åndelig » introduksjon, etterfulgt av flere låter av det heller kjipe slaget. Det tar seg heldigvis litt opp på Crossfire, hvor sinnataggene M.O.P gjester. Men det viser seg å kun være et enkelttilfelle, for etter denne låta forsetter det i samme kjedelige lei. Mye av dette skyldes bruken av nye produsenter som mildt sagt gjør en svært dårlig jobb.

Stødige produsenter som DJ Premier og True Master leverer her noe av det kjedeligste de har bidratt med til dags dato. Afu-Ra er tydelig også smittet av denne negative tendensen, for han virker å være skikkelig ute av form gjennom hele denne plata. Hans alltid så stødige stil og flyt er her virkelig ute av balanse. Gjesteartistene er i seg selv også et kjedelig kapittel. Kanksje med unntak av M.O.P og RZA, som begge gjør en akseptabel innsats.

Life Force Radio er langt fra av samme kvalitet som Afu-Ras tidligere utgivelser. Han burde derfor kanskje brukt noe lenger tid i studio, og heller valgt seg ut noen stødige og solide produsenter som kunne jobbet med et bedre låtmateriale. Dette er derfor et svært skuffende album hvor både produksjonen og vokalprestasjonen ligger på et bunnivå.

Men den som skuffer mest av alt er hovedpersonen selv. For han gjør en uvanlig dårlig jobb både med tekstene og i flyten. La oss håpe Afu-Ra kommer til å bruke lengre tid ved eventuelle nye utgivelser, for han kan hvis han virkelig vil.

Ivar Heggheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.