Sick Transit Gloria Mundi – Nytt mesterlig bidrag fra Red Harvest

Sick Transit Gloria Mundi – Nytt mesterlig bidrag fra Red Harvest

Det etterhvert så rutinerte og produktive oslobandet Red Harvest har gjennomgått en enorm utvikling siden Nomindsland i 1992, og stiger med denne utgivelsen opp på tronen som ett av verdens beste industrimetallband, eller apokalyptisk cybermetal, som de selv ynder å kalle det. I tillegg har de fått med seg den legendariske produsenten Neil Kernon, som på sin side sørger for en til de grader profesjonelt gjennomført produksjon.

Albumet åpner stille som i graven, med den tredve sekunder lange U.G.X.. Så braker helvete løs og slipper ikke taket før tolv spor senere. Da sitter man igjen med en følelse av at noen har hoppet på hodet ditt og lar deg ligge blødende igjen som en liten rød klump(!). Spesielt AEP, tittelsporet Sick Transit Gloria Mundi og Dead Men Don’t Rape skiller seg ut som tragiske framtidsvisjoner om en verden uten håp.

Red Harvest er med dette klar for å stige opp av undergrunnen og erobre et mye større marked. Dersom du liker norsk metal er det en skam å ikke gå til investering av Sick Transit Gloria Mundi. Dette er nemlig en veldig sterk femmer!

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.