Scroll To Top

If You Were My Dog… – Tradisjonelt og unødvendig

Artister: Sjangre: , ,
Karakter

I stedet leverer de på If You Were My Dog… høyst tradisjonell heavy metal, brygget på oppgulp fra sytti- og åttitallet, iblandet grungedetaljer som forlengst er utgått på dato.

Vokalisten i Grope låter blodfattig, og selv om gitarriffene er småtøffe, makter ikke danskene å gjøre noe varig inntrykk. Spesielt med tanke på at de gode låtene regelrett ikke til stede på dette albumet.

If You Were My Dog… mangler altså det meste som skal til for å imponere sin lytter. Verket er totalt blottet for originalitet og høydepunkter, og befester inntrykket om at gode band som allerede nevnte Mew og likesinnede sannsynligvis er i sterkt mindretall i Danmark.

Oppsummert: If You Were My Dog… er uinteressant, likegyldig og ikke minst unødvendig. Og det samme er dessverre bandet…!

Om skribenten

Dagfinn Bergesen

kommentarer