Klar for avspark i nord

Klar for avspark i nord

Åsted for den sjette utgaven av Fucking North Pole er igjen Driv, som er hovedarena de tre dagene festivalen pågår. Både lokale, nasjonale og internasjonale størrelser fra garasje-, punk- og hardcorescenen finner i slutten av uka veien til høstens heftigste begivenhet i ishavsbyen.

Her er programmet
(tekst: Robert Dyrnes, Fucking North Pole Festival):

Torsdag 25. september:
FUCKING NORTH POLE FESTIVAL starter i kveld med svenske RANDY, Thee Mono Sapiens (Tromsø) og Cockroach Clan (Lillehammer) på plakaten. Med andre ord en allsidig start for de som liker; garasjerock, punk, hardcore, oi og allsangpunk!!

Fredag 26. september:
FUCKING NORTH POLE FESTIVAL byr ikveld på ska, punk og rockabilly. Tromsøheltene LAME DUCKS (Oslo) vil gjøre sin tiende konsert i Tromsø! Streetpunkbandet med suksess fra ifjor, Blisterhead (Sverige) er endelig tilbake og helt fra Sveits kommer punkabillybandet The Peacocks!

Lørdag 27. september:
FUCKING NORTH POLE FESTIVAL siste kveld byr på på alternativ rock fra Storbritania. Fra Wales kommer hardpunkbandet Stuntface, fra Nottingham i England kommer poppunk bandet Consumed og ska-funkmetall-hiphop bandet KING PRAWN fra London (kanskje verdens beste band) – vil gjøre dette til tidenes konsert i Tromsø!!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.