X.Lover – Morsomt møte med x-kjæresten

X.Lover – Morsomt møte med x-kjæresten

X.Lover har signert på rockklubben Monos egen label HoneyMilk, og EP-en er produsert med hjelp av Tobias van der Larsen.

Det er helt sikkert ikke riktig å innrømme det, men Kick… It! er en særdeles kul låt. Det er en slik Svisj-låt man tar seg selv i å nynne på mens man sparker småstein nedover Akersgaten i påvente av bussen som aldri kommer. Det er elektroclash som kanskje ikke forandrer så mye fra eller til, men det er veldig morsomt mens det holder på.

Med på EP-en byr X.Lover på tre andre spor som også kan karakteriseres som forholdsvis interessant lytting. Best ut av disse kommer Lovecandy. Kanskje ikke er like catchy som den forannevnte videohitlåten, men dog. Lydbildet er fuzzy på en upolert og riktig måte, samtidig som at teksten er rett så morsom.

Undertegnede har tro på en fremtidig langspiller fra denne gjengen kan komme til å bli en oppløftende erfaring. Og frem til den gang får vi smøre oss med tålmodighet, og spille disse fire låtene – ommat og ommat.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.