Larry Gold Presents Don Cello And Friends – Essensiell soulplate

Larry Gold Presents Don Cello And Friends – Essensiell soulplate

For kjærlighet er det riktig så tett med på denne platen. Det starter med en nyinnspilling av smått klassiske Ain’t No Stopping Us Now, som denne gang blir presentert av The Roots’ Black Thought i spann med McFadden og Whitehead. Denne låta er av et slikt kaliber at den aldri blir dvask, uansett hvor mange shabby soul- og diskosamlere den har en tendens til å dukke opp på.

Albumet dekker videre de fleste musikalske behov. Her finnes sarte klinelåter som børe fungere når man får kjæresten på besøk. Hør på All That You Are med Kindred, så er tegningen krystallklar. Men platen inklluderer også bidrag som er betydelig mer friske i arrangementene. Undertegnede tenker først og fremst på Travelling med Kameelah – samt den pur lykkelige Feel So Good, her fremført av Nanda.

Dette er låter som rett og slett ikke kan spilles høyt nok! Når man cruiser nedover gaten i med standmessige hodetelefoner er det bare vidunderlig å ha låter som dette på øret.

Larry Gold Presents Don Cello And Friends er så absolutt å anbefale for de som er fortapt i tvilsom R’n’B- og nu-soul. Larry God gir oss med dette soulmusikk slik den opprinnelig var ment å låte. Noe som vil si at det her ikke er tettpakket med dårlige studioeffekter og tvilsomme beats. Tvert i mot er dette tett opptil så oppriktig man kan få soulmusikk i dag.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.