Keiserens armé er i endring

Keiserens armé er i endring

Den karismatiske bassisten trekker seg fra bandet og oppgir familiære årsaker til grunnen for beslutningen. I en pressemelding sier han:
– Jeg er veldig stolt av det Kaizers Orchestra har oppnådd på de fem årene jeg har vært med, men jeg ser at neste års utenlandssatsing og reiseplan blir vanskelig å kombinere med familieliv, og velger derfor å trekke meg ut nå. Jeg ønsker selvfølgelig bandet lykke til videre, både med sin internasjonale karriere og kommende utgivelser, og takker for utrolige opplevelser gjennom stundene vi har delt. Både de gode og de mindre gode.

Bandets øvrige medlemmer har ingen motforestillinger mot beslutningen selv om begrepet den første eks-Kaizer er et ugjenkallelig faktum. I bandets pressemelding sier de at de må tro at alt har en mening og fortsetter:
– Dette bandet skal fortsette å utvikle sitt unike uttrykk, og vi er kjempefornøyde over å ha fått med oss Øyvind som ny mann. Han har akkurat den tyngden vi trenger og kommer til å tilføre bandet mye. Jon vil alltid være en del av Kaizers Orchestra uansett.

Gleder seg
Øyvind Storesund har lenge blitt betraktet som en av landets beste bassister etter økter i blant annet Wunderkammer og Cloroform. Han sier i forbindelse med den nye stillingen:
– Klart jeg gleder meg. Jeg trengte litt tid på å tenke meg om, å bli medlem i Kaizers Orchestra innebærer en viss livsstilsendring for meg. Men dette er en sjanse man ikke får hver dag, så dette blir spennende.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.