The Cumshots ble filtrert bort

The Cumshots ble filtrert bort

Det er selvfølgelig bandets noget spesielle navn som har sørget for at 70-80 prosent av all info som bandet har sendt ut til pressen aldri har kommet frem. Litt større bedrifters effektive filtre mot pornomail og annet snusk har uten forbehold fjernet innkommende mail inneholdende bandets navn og låttitler som Go Forth And Fuck. Eller som bandet, pr. mail nå kjent som The Kømshots, nå kaller låta: Go Forth And Føkk.

Labert oppmøte
De effektive filtrene førte til at oppmøtet på mandagens pressekonferanse, der de oppmøtte var med i trekningen av tusen kroner, ble heller labert. Det var nemlig fåtallet av norsk presse som hadde fått nyss i arrangementet! Det får stå på bandets egen regning at de ikke luktet lunta underveis frem mot utgivelsen, da de selv ikke fikk gjennom mail til hverandre med bandnavnet sitt i….

Auksjonerer bort konsert
Et noe mer vellykket PR-stunt vil nok planen om å selge seg selv på Fotograf: www.thecumshots.orgQXL være: The Kømshots (!) auksjonerer nemlig bort sin turnéavslutning lørdag 6. desember til den med høyest bud. Spillested kan være hvor som helst, om det så er i stua, øvingslokalet eller på et julebord. Høyeste bud er i skrivende stund på kr 3250,- og tegner til å bli den best besøkte auksjonen i QXLs historie, med over to tusen besøkende det første døgnet. Auksjonen varer forøvrig i ti dager og du finner den her.

Panorama kan ikke annet enn å ønske de uheldige metalmennene lykke til – uansett om grunnen til det manglende oppmøtet skyldtes spamfilter eller ikke…

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har podkasten "Lars og Frode snakker om musikk" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.