Polka Polka Polka – Glitrende rocka polkapop

Polka Polka Polka – Glitrende rocka polkapop

Bandet kjenner vi fra det utmerkede og kritikerroste albumet Your Friend In Sound, og ikke minst fra singelen Here Comes The Coastguard. Det er slett ikke umulig at flere vil legge merke til Tennis etter denne utgivelsen.

For EP-en er fullspekket med glimrende rocka pop, eller poppa rock hvis du foretrekker det, som det er lenge siden jeg har hørt. Det hele er en lang kø av godbiter fra åpningssporet, den usedvanlig trivelige popwerpopklassikeren Me, Mary And Pete’s Friend Harry til det hele hele ender fire låter senere med den like fine harmonipoplåten Know About It Part Two.

Innimellom varter de opp med godsaker som eksempelvis Things Do Do When You Are Sad og To Be The Summer. Det eneste som hindrer Polka Polka Polka fra å nå helt opp på karakterskalaen er den intetsigende og svært anmasende Madigan. For øvrig en låt som høyst sannsynlig vil passe bedre i konsertsammenheng.

Til slutt en oppfordring: Kjøp Polka Polka Polka, vent på albumet og se dem neste gang de opptrer på en konsertscene nær deg.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.