Love Buzz – Gjør bluesen kul igjen

Love Buzz – Gjør bluesen kul igjen

Love Buzz viderefører han det grunnlaget som ble sådd gjennom forgjengeren Venus, Texas og innlemmer elementer fra blant annet hip hopens verden. Alt pakket inn i en særdeles kledelig New Orleans-inspirert produksjon.

Venus, Texas var – som vanlig fra den kanten – en knallsterk utgivelse, og Love Buzz er på ingen måte en svakere plate. Vidar Busk har utvilsomt funnet frem til et format som han trives godt i. For både kunstnerisk som kommersielt, er årets produksjon et sterkt bevis på mannens posisjon som en av landets mest elegante musikere akkurat nå.

Låtutvalget – for å begynne et sted – er videre av et kaliber som Busk og hans medsammensvorne synes å ha full kontroll på. Medkomponist Anders Engen er for øvrig også platas produsent, og gjør også sitt arbeid fra produsentstolen med stor overbevisning.

Arrangementer og musikalsk utføring er det heller ikke spesielt mye å trekke for her. Slår man alt dette sammen, og tilføyer at det hele låter uendelig tøft, er det ikke vanskelig å komme frem til en konklusjon om at dette – også internasjonalt sett – står som en av årets aller stødigste utgivelser på bluesfronten.

Oppsummert er det altså bare godord å si om Love Buzz, som også bør bidra til å gjøre Vidar Busk til en enda mer attraktiv artist for de store massene enn som har vært tilfellet før.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.