Oslo Konserthus’ Musikkpris deles ut 5. mai

Oslo Konserthus’ Musikkpris deles ut 5. mai

Vi viser til pressemeldingen som i dag ble sendt ut:

H.K.H. Kronprins Haakon vil overrekke prisen på kr. 150 000 til vinneren under en konsert med de tre nominerte gruppene i Oslo Konserthus Store Sal onsdag 5. mai 2004, kl. 20.00.

I anledning sitt 25 års jubileum i 2002 valgte Oslo Konserthus, i stedet for å markere jubileet i form av et større arrangement, å invitere til en Nordisk Komponistkonkurranse med temaet Norge 1905-2005 og å innstifte en ny årlig musikkpris.

Musikkprisen, som er på kr. 150 000,-, er delt i tre kategorier, pop/rock, klassisk og jazz. Det første året skal prisen tildeles i kategorien pop/rock, det andre året i kategorien klassisk og i det tredje i kategorien jazz. Prisen skal tildeles unge, norske, lovende utøvende/skapende artister, enkeltpersoner eller grupper, som spesielt har utmerket seg.

Juryen i kategorien pop/rock har bestått av de tre festivallederne, Jørgen Roll, Norwegian Wood, Toffen Gunnufsen, Quartfestivalen og Claes Olsen, Øyafestivalen.

De nominerte er altså:

Ephemera
Johndoe
Ralph Myerz & The Jack Herren Band

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har podkasten "Lars og Frode snakker om musikk" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.