Skummel fremtid for hip hop?

Skummel fremtid for hip hop?

Ice-T sier nemlig til Ananova.com at David Hasselhoff kan bli en av verdens beste rappere. Hasselhoff har allerede syv popalbum på merittlisten, og akter nå å prøve seg på andre sjangre.

Ice-T, som for øvrig egentlig heter Tracy Morrow, er Hasselhoffs nabo i Los Angeles, er mer enn villig til å hjelpe skuespilleren. Ice-T var selv en av de første rap-artistene som banet vei på slutten av åttitallet, og nå skal han ha uttalt at han tror David kan komme til å kunne måle seg med verdens største hip hop-navn, skriver VG:
David Hasseholff er en legende. Vi skal vise fram en helt ny side av ham. Verden skal få stifte bekjentskap med Hassle The Hoff – det lover jeg. Han vil overraske med både rap-talent og humor, sier Ice-T ifølge Ananova. Det er uvisst når resultatet av samarbeidet kommer i butikkhyllene.

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.