These Are Memories – Noe tam oppfølger-EP

These Are Memories – Noe tam oppfølger-EP

These Are Memories er en firesporsplate som stort sett følger samme oppskrift som This Smells Fishy: Røff rock’n’roll som i sine grunnvoller har rot i omtrent tretti år gammel musikk. At EP-en har spolebånd på coveret, i tillegg til at selve plata er utformet som et spolebånd, illustrerer også hvilken tidsepoke The Rooph ønsker å knyttes til.

Energi og gitarriff står i sentrum hos dette bandet. Musikken skal skrangle en del, men rocke mye. Det upolerte uttrykket er definitivt på plass på EP-en; bass, vokal, gitar og trommer lager en til tider en vindskeiv suppe som virkelig stiller krav til lytteren.

Men svinger det? Tja…? Hard As A Rocker er forsåvidt et OK bidrag om den spilles veldig høyt. Men det er farlig lett å forholde seg likegyldig til de andre låtene. De låter nemlig mer øvingsrom enn en plateutgivelse. Resultatet høres rett og slett ikke helt ferdig ut.

De låtene som blåste denne anmelderen bort på den forrige EP-en (som Spacedog) finnes ikke her. Dermed blir These Are Memories noe i overkant pinglete, tilbakeholdende og uferdig på de stedene der de kjørte over deg forrige gang.

Ørjan Skien

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.