Last Christmas & Kids In America – God retrojul

Last Christmas & Kids In America – God retrojul

Coverlåter kan være morsomme, de kan være grusomme eller de kan være direkte dårlige eller slappe kopier av originalene. Cocktail Slippers kommer seg velberget gjennom sitt forsøk på å gjenskape Last Christmas i sin drakt med å røske og rive såpass lekent i den at de selv nærmest fortjener å få en årlig julehit med den tyve år gamle Wham!-klassikeren. Selv George Michael bør saktens kunne si seg fornøyd med jentenes versjon av sin gamle julelåt.

Morsomt er også gjenhøret med Kim Wildes første store hitsingel Kids In America fra 1981. Men i motsetning til kvartettens tilsynelatende frie tolkning av Wham! sin julelåt fra 1984, legger de seg på en langt mer tradisjonell versjon av den enda eldre Wilde-hiten.

Det lette poppunk-arrangementet som bandet i og for seg er kjent for gjør seg gjeldende også her. Men det er jo ikke så langt fra hva Kim Wilde holdt på med på begynnelsen av åttitallet, så spørsmålet blir om denne versjonen tilfører låten noe som helst nytt?

Oppsummert fungerer Last Christmas & Kids In America likevel som en helt ålreit retrosingel fra Cocktail Slippers som ellers skal ha honnør for å by på sin glade popunk i disse ellers så klissete førjulstider.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.