Everything Has Soul – Solid oppfølger

Everything Has Soul – Solid oppfølger

Til daglig er Kenneth Ishak å finne i det absolutt oppegående powerpopbandet Beezewax (nytt album til våren). På egen hånd leverer han velkomponert og velarrangert pop med anstrøk av elementer hentet fra singer/songwriter-tradisjonen.

Fra sitt studio hos foreldrene hjemme i Moss har Ishak spilt inn elleve egenkomponerte poplåter av meget høy standard, sunget og fremført av ham selv. Og det gjør han på en overbevisende måte.

Kenneth Ishak har en god stemme som passer godt til de til tider vare melodiene, men hans største talent er definitivt som låtskriver. Slik teft for melodier er det lenge siden jeg har hørt fra en norsk utøver. I tillegg er han en utmerket arrangør og produsent.

Det eneste som hindrer Everything Has Soul fra å få full pott, er mangelen på de helt store høydepunktene. Nærmest kommer han på In My Room, The Hoaxpital og O My True Friend.

Likevel er Everything Has Soul en fjellstø oppfølger til debuten Northern Exposure og som gjør ventetiden til Beezewax’ andreplate betydelig kortere.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.