Imprint – Spennende metallhybrid

Imprint – Spennende metallhybrid

Det er nok en vanskelig oppgave for nye metallband å få oppmerksomhet her til lands. Det er etter hvert særdeles mange aktører på banen, og det skal mye til for å skille seg ut blant den imponerende mengden av norske metallband. Likevel klarer gjengen bak Imprint å debutere på fortreffelig vis med denne femspors demoen.

På åpningssporet Murder fremstår bandet som et Korn i dødsmetallinnpakning, mens Sound of Pain er en mer klassisk dødsmetallspor. Videre følger didgeridoospill på Failure og en tøff avslutning med Left Behind. Samtlige spor her er av upåklagelig kvalitet, og backingvokalen fungerer utmerket som supplement til vokalist Ole Egelis grimme røst.

Lyden er riktig nok ikke all verden, men alt i alt er Imprint en særdeles spennende utgivelse. Forhåpentligvis er dette kun en forsmak på en solid fullengder. Vi vil høre mer.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.