Venn – Kjøp og støtt en god sak

Venn – Kjøp og støtt en god sak

Resultatet må bli svært varierende i kvalitet. Når artister som Bjørn Eidsvåg, Sondre Bratland, Arve Tellefsen, Gåte, Thom Hell og Morten Abel alle bidrar med både nye og tidligere utgitte låter, er ikke denne doble utgivelsen av den mest spennende sorten. I tillegg skal lytteren ha sterk mage og en bred musikksmak for å takle samtlige innslag her. Men meningen er selvsagt god og grunn nok alene til å kjøpe platen.

Hovedlåten Venn, skrevet av Lene Marlin og Espen Lind som med vokalhjelp fra blant annet Kurt Nilsen, Sissel Kyrkjebø og Odd Nordstoga er en helt grei poplåt som føyer seg pent inn i rekken av veldedighetslåter ikke ulik de vi kjenner fra tidligere år. Dog uten at den skaper varige inntrykk.

Ellers bidrar blant annet Bertine Zetlitz, Thomas Dybdahl, Anja Garbarek, Jim Stärk og Annie med låter her.

Inntektene går til ofrene etter flomkatastrofen i Aceb på Sumatra. Dette alene bør være grunn god nok til å kjøpe albumet, eller eventuelt ved å laste ned fra musikkonline.no.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.