Vinnerne av The Blue Foundation-konkurransen er trukket!

Vinnerne av The Blue Foundation-konkurransen er trukket!

The Blue Foundation krysser musikalske og geografiske grenser i sin musikk, og skaper en unik musikalsk verden med elementer hentet fra hip-hop, trip-hop og klassiske musikk. Og siden det beste i livet er gratis har Panorama og John DEE gitt dere, lesere en mulighet til å vinne billetter til onsdagens konsert med denne danske gruppen når de spiller på John DEE denne uken.

Spørsmålene vi måtte ha svar på var som følger:

1)Fra hvilke andre land enn Danmark kommer medlemmene i The Blue Foundation fra?

Svaret her var England og Japan

2)I hvilken dansk by holder gruppen til?
Her kunne man egentlig svare to ting, alt ettersom hvor godt man er oppdatert

København og/ eller Vesterbro var de to mulige svarene.

I mylderet av svar som har kommet inn har vi trukket ut to heldige vinnere, som egentlig fortjener å bli båret på gullstol herifra til Hokksund, men som må nøye seg med to billetter hver til The Blue Foundation-konserten.

De heldige er:
Mette Eriksen, Oslo
Tonje Haabeth, Oslo

Panorama gratulerer disse så mye, og håper de får en super konsertopplevelse. Til alle dere som ikke vant: fatt mot, det kommer nye, bugnende premietog om ikke så veldig lenge. Takk for at dere leser Panorama! Vi elsker dere!

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.