Join The Revoution: Prakka Vol.2 – Intetsigende fra undergrunnen

Join The Revoution: Prakka Vol.2 – Intetsigende fra undergrunnen

Join The Revoution : Prakka Vol.2 tar mål av seg å vise hva som rører seg under overflaten i hip-hop-Norge. Du får 19 spor med for det meste helt ukjent artister, hvor Tungtvann, Fremmed Rase og Kleen Cut er blant de mest navnkunnige, som gjør sitt beste med å fremstå som spennende og sultne. Og som veiviser i undergrunnsjungelen fungerer denne platen godt, ettersom det er vanskelig å ikke bli imponert over den innsatsen mange legger i for å holde hip-hopflammen levende.

Det er også imponerende hvor få det er som tørr å bryte ut av det tradisjonelle rapmønsteret, og tenke nytt på denne samleren. Dette er egentlig en samling spor som bare unntaksvis blottlegger artister som ikke hermer etter den amerikanske prototyperapen.

Men det finnes selvsagt unntak som bekrefter regelen på denne samleren. Et av disse er stjerneskuddet MC Optik som gjør en god jobb på The Heat Is On. Den merkelige Monster av svensk – norske Michael Morbid er også et kutt som er vel verdt å få med seg. Det samme kan sies om den spretne Shogunz-låta Sholuv.

I det helt tatt er det forholdsvis mange brukbare beats på denne platen. Låter som ikke utmerker seg gjennom uvettig tighte mikrofonryttere, klarer å karre seg til å være ganske ok å høre på likevel. Dett er Ikke en plate som oser av udestillert talent, men er man glad i den norske hip-hopscenen er det ingen grunn til å ikke prøve ut denne også.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.