Love Everybody – Presidentene var bedre før i tiden

Love Everybody – Presidentene var bedre før i tiden

På midten av 1990-tallet var The Presidents Of The United States Of America et respektabelt band, og de hadde det med å pumpe ut låter som det er vanskelig å direkte mislike. En og annen hit hadde gruppen også, der kanskje Lump er den vi raskest ville kunne mime med til om fikk vi sjansen.

Dette med å spille jovial og cathy pop-punk er en formel de forsetter med også inn i det nye millenniet. Forskjellen fra bandet anno 1996 og bandet av i dag, er at de ikke lenger klarer å fremprodusere den samme fornemmelsen av god underholdning som de gjorde den gang. Når sant skal sies så er det denne platen nesten skremmende lik det de gjorde i sin glansperiode. Og i denne sammenheng er ikke kontinuitet en god ting.

For det er et ganske spinkelt låtmateriale denne gjengen har kokt albumsuppe på. De klare hitlåtene glimrer med sitt fravær, og etter endt gjennomspilling sitter man igjen med inntrykket at dette er mer å anse som en samling av ALT bandet har klart å få til noenlunde i studio.

For med hele 18 låter, fire av disse er riktig nok bonusspor med en liveutgave av nevnte Lump i spissen, blir det altfor mye. Dessverre er ikke halvparten av bidragene noe å skrive hjem om, enda mindre noe å ta med seg hjem for å spille på stereoen. Det finne både bedre og morsommere lettpunkband i omløp til at dette skal være noe å satse på.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.