It’s Raceday… And Your Pussy Is GUT!!! – Skranglete hillbilly

It’s Raceday… And Your Pussy Is GUT!!! – Skranglete hillbilly

Med tittelen på plata i bakhodet, It’s Raceday… And Your Pussy Is GUT!!!, blir man ikke nevneverdig overrasket der Powersolo kaster seg knallhardt ut i en blanding av hillbilly, country, western, syk rock og det som nærmest må kunne beskrives som en Quentin Tarantino på en solid rangel vestpå. At gutta kommer fra Danmark er faktisk litt overraskende, for dette er musikk som vanligvis ikke direkte forbindes med Skandinavia.

Dette er morsomme saker, men albumet er definitivt ikke et eksempel på toner som kan noteres som viktige for musikkhistorien. Etter noen runder blir det hele ganske kjedelig, og ingenting er vel egentlig verre enn det?

Ingen av bidragene fra It’s Raceday… And Your Pussy Is GUT!!! kan utpekes som spesielle høydepunkter, men i rettferdighetens navn: Den store nedturen er også fraværende.

I konsertsammenheng ryktes det at disse gutta byr på stor underholdning, hvilket ikke er vanskelig å tro på. Det er hurtigtoget som er på vei fra begynnelse til slutt, og humoren ligger hele tiden tykt utenpå. Spillegleden er det definitivt heller ingenting å utsette på.

Som kilde til ny energi kan dette albumet altså fungere i små doser, men ikke legg ut på langveistur med Powersolo alene.

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.