Somebody Outside – Sofistikert magi

Somebody Outside – Sofistikert magi

Somebody Outside bæres av Anna Ternheims stemme, som fremstår som litt naiv, men også veldig sjarmerende. Kombinert med enkle melodilinjer med solid forankring i god singer/songwriter-tradisjon skaper 26-åringen musikalsk magi som er sjelden, selv innenfor en nærmest overbefolket sjanger.

Ternheim er skolert innen klassisk gitar, noe som delvis kan forklare damas teft for gode melodier og lekre arrangementer. Låtene har hun stort sett skrevet selv, men byr her også på en totalt uimotståelig tolkning av Broder Daniels Shoreline som hun her gjør til sin helt egen med overbevisende storhet.

Etter å ha sanket med seg omtrent det som finnes av priser og kåringer i hjemlandet har Anna Ternheim definitivt fått sitt store gjennombrudd i Sverige. Ingenting tyder på at hun ikke bør oppleve tilsvarende effekt her i landet.

Somebody Outside er nemlig et aldeles utsøkt produkt som lett bør kunne appellere til de store massene.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.