Rock på sjøen

Rock på sjøen

Det er båtprodusenten Hydrolift, som bygger raske, ekslusive dag- og weekendcruisere, som står bak dette tilbudet. Etter påtrykk fra mange båteiere om et godt integrert anlegg til båten, tok Hydrolift saken i egne hender og kontaktet Eltek og Seas som er leverandører av høyttalere, forsterkere og annet utstyr til stereoanlegg. Der fikk de produsert anlegg som er tilpasset bruk i båter.

Tåler en støyt
Å lage integrerte stereoanlegg til båter er ingen enkel sak. Forsterkerne og høyttalerne må tåle store påskjenninger som risting og sjøsprøyt, og derfor er de nyutviklete stereoanleggene ekstra robuste. Anleggene skal også være bygget med tanke for motorstøy og det åpne rommet rundt.

Målet er å kunne gjengi musikken så virkelignært så mulig og det er høyttalere både innvendig og utvendig. Skulle brukerne være redd for å miste fjernkontrollen på sjøen er det tatt forhåndregler mot dette også. Fjernkontrollen er nemlig bygget inn i styrekonsollen.

Flest menn
Det er flest menn som ønsker seg skikkelig stereoanlegg til båten og Hydrolifts kunder er som oftest også hetst menn som liker at stereoanlegget står i stil med båten de eier.

Denne sommeren er det altså mulig å få god lyd i båten med musikk fra Vivaldi til The Ramones som vil overta for lyden av snekketøffing og sultne måker.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.