Sexual Famine – Svett, urent og tøft

Sexual Famine – Svett, urent og tøft

Som bandnavnet The Nude Pube Banglers og tittelen Sexual Famine tilsier er dette et band som spiller på gutterockens klisjerer med stor iver. De er etter eget utsagn herlig frie for tilgjort ”urbanisme”, kaffe latte-frisyrer og gutteminke. For lytterne er det jo befriende å slippe den umulige kombinasjonen av de nevnte fenomener og musikalsk omgang med sex, drugs and rock’n’roll.

Om det blir bra musikk av en slik innstilling er derimot ikke gitt, men i dette tilfellet har det ført til en kledelig musikalsk kompromissløshet.

The Nude Pube Banglers er et band som henter inspirasjon fra, og har referanser til, et bredt spekter av rockhistorien. De har tidligere med hell latt seg inspirere av syttitallsrock av typen Led Zeppelin, i tillegg til hardere rock og punk.

Sexual Famine er det den harde rocken og punken som dominerer. Her byr de på fem spor som med noe varierende hell klarer å fremvise den energien som bandet har live. Best lykkes de med tittelsporet og Let Go, der gitarriffene og refrenget gir lytteren den gode rockefoten.

The Nude Pube Banglers har med Sexual Famine levert sin til nå beste utgivelse, og det er etter dette god grunn til å følge med på hva denne gjengen leverer fremover.

NB! EP-en kan kjøpes her.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.