Racing Junior feiret seg selv

Racing Junior feiret seg selv

Foto: Magne Mellem Enoksen (Animal Alpha) og Racing Junior (Bonk)

Det oslobaserte plateselskapet Racing Junior har rukket å bli fem år og har på denne tiden hatt 31 utgivelser med band som St. Thomas og Ai Phoenix, samt kveldens tre underholdere Salvatore, Bonk og Animal Alpha.

Først ut med sin minikonsert for kvelden var Salvatore, nylig hjemvendt fra vårens europaturne hadde de full kontroll på bursdagsgjestene i Monos intime lokaler.

Lyd- og ulydorkesteret Salvatore roterte internt med instrumentene mens musikken dreier seg rundt det lett psykedeliske og vokalløs musikalske uttrykket deres.

Nummer to ut for å feire kveldens bursdagsbarn var Bonk. Det er ikke mindre støyete når denne forsamlingen står på scenen, men derimot mindre psykedelisk og mer vokal.

Fotograf: Racing JuniorDeres låt Life Is Noise oppsumerer kveldens Bonk-innslag, det ble servert stø med iver og lekenhet. Publikum virket imidlertid å foretrekke en passiv iakttakelse av showet fremfor takke ja når bandet innbyr til dans og feiring.

Det var ikke før Agnete Kjølsrud i Animal Alpha sang bursdagssang at kveldens feiring nådde sitt høydepunkt. Bandet ga som vanlig alt og satte et verdig punktum for femårsdagen til dette lille, unge og livskraftige plateselskapet.

Måtte vi få mange nye år med Racing Junior og deres spennende musikalske katalog.

Gratulerer med dagen!

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.