Herlig Sabbath

Herlig Sabbath

(Roskilde Festival, Roskilde, fredag 01. juli 2005)

Foto: Christer Alexander Hansen

The Ponys

Odeon Scene

Kjedelig post-punk
Amerikanske The Ponys ligger, som så mange andre disse dager, og surfer på post-punkbølgen. Veldig spennende visst nok i følge magasinene, som etter all sannsynlighet har glemt dem allerede neste uke. Greit nok det, for det som ble servert på Odeon scene tidlig fredags formiddag var ikke noe for minnealbumet. Helt ok, et uttall låter som er vanskelig å skille fra hverandre framført arrogant og uten videre innlevelse. En lettyggelig start på en lang konsertdag.

Black Sabbath

Orange Scene

Sabbath i storslag
Mye rock på Orange scene denne fredagen, og blant dem selve inventorene av heavy metal, nemlig et Black Sabbath bestående av de fire originalmedlemmene. Det i seg selv er verdt et besøk og når gamlegutta viser hvem som er eldst er det bare å applaudere, alt knakende godt spilt toppet av en sprudlende Ozzy som virket så frisk og rask som aldri før.

Timingen og vokalen til mørkets fyrste var til tider kanskje ikke helt førsteklasses men slikt var ikke vanskelig å tilgi der og da. Gullkorn en etter en, Into The Void, War Pigs, Paranoid og muligens festivalens største enkeltlåtøyeblikk Iron Man. Takk Black Sabbath!

Christer Alexander Hansen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.