The Blue Van- vinneren er funnet

The Blue Van- vinneren er funnet

Danmark er mer enn Kim Larsen, røde pølser og kronglete språk. The Blue Van er bandet som har fått kritikerne til å hevde at Danmark er det nye Sverige, og musikkmagasinet Rolling Stone oppfordret leserne om å ”Get in the Van” etter å ha hørt bandets debutskive The Art Of Rolling.

Musikalsk har de blitt sammenlignet med band som The Who, The Kinks og Rolling Stones, og en del vil muligens huske deres heldige opptreden på Roskilde Festivalen tidligere i år. I dag kommer The Blue Van til Bergen og vi gir bort to billetter til:

Maria Myskja

Hun kunne fortelle oss at The Blue Van spilte på Odeon under årets Roskilde festival.

Gratulerer til deg, og takk til alle som deltok.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.