Gospels For The Sick – Hardtslående samarbeid

Gospels For The Sick – Hardtslående samarbeid

For å ta det positive først: Scum har unike musikalske kvaliteter. Samoth (Emperor, Zyklon) og Cosmocrator (Mindgrinder) er to fabelaktige gitarister, Faust en ytterst habil trommis og Happy Tom en rockbassist av beste merke. Hvert bandmedlem bidrar med egenskaper som gjør dette til et meget spennende prosjekt.

Chasey Chaos er en typisk punkvokalist, noe som funker glimrende i Amen. Men i Scum blir dessverre vokalen til tider litt svak i forhold til bandets knallharde lydbilde. Dette merkes spesielt på platens mest aggressive låter.Noen ganger fungerer det derimot utmerket, som på åpningssporet Protest Life, en låt med black metal-vers og et turbonegersk refreng.

Tekstene på Gospels For The Sick er også noe for seg selv. Låttitler som Deathpunkscumfuck, Throw Up On You og Backstabbers Go To Heaven vitner om at bandet ikke tar seg selv så veldig høytidelig.

Albumet lever kanske ikke ett hundre prosent opp til de skyhøye forventningene, men alt i alt er dette en grei begynnelse fra et band vi forhåpentligvis vil få høre mere fra, både fra scenen og i studio.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.