Se hvem som vant gratis indierock

Se hvem som vant gratis indierock

Stephen Malkmus and The Jicks burde være en kjent størrelse for de aller fleste. Malkmus var frontfigur i det legendariske indiebandet Pavement og kan skyte av å ha laget noen av rockhistoriens sterkeste album. Forrige gang de var i Oslo leverte de en knallsterk konsert, og det er liten grunn til å tro at de ikke vil gjøre det igjen.

Panorama har hatt den store glede å gir dere, våre elskede lesere, muligheten til å vinne billetter til konserten på John DEE 1. oktober. For at du har skullet kunne stikke av med en billett til deg og en deit, har du måttet kunne besvare det følgende spørsmålet korrekt.

Hva heter den nyeste langspilleren til Stephen Malkmus ?

Face The Truth, heter den. Og det var det ganske mange som visste.

Av disse har vi trukket ut to heldige som kan ta med seg en snill venn på konsert. Line Engstrøm og Lars Einar Andresen kaller de seg, våre vinnere. Det skal vi la dem fortsette å gjøre. Dere blir uansett kontaktet med det alle første. Gratulerer!

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.