Dark Ages – Nok et blinkskudd fra Cavalera

Dark Ages – Nok et blinkskudd fra Cavalera

Fem album på syv år er intet mindre enn imponerende. Spesielt med tanke på at alle albumene har holdt rimelig høy standard. Undertegnede hadde svært stor sans for albumet 3 fra 2002, men med Dark Ages ser det ut til at en ny favoritt er i gjerde.

Åpningslåten Babylon er en klassisk Max Cavalera-låt. Her viser han nok en gang at han er blant verdens ypperste låtskrivere innen dødsmetallsegmentet. Dark Ages overrasker bandet også med både progressive og industrielle elementer, noe som fungerer imponerende bra som supplement til Soulflys ultraaggressive lydbilde.

Ifølge omslaget er albumet dedisert til Gud. Det spørs vel hvor takknemlig Han er for dette, men uansett religiøs overbevisning bør enhver Soulfly/Sepultura/Nailbomb-fan kjenne sin besøkelsestid og investere i denne lekre utgivelsen.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.