Scroll To Top

Omvendt Idol-konkurranse

Artister: Sjangre: , ,

Foto: Nils F.Skumsvoll / Promo

Det er ikke mer enn to år siden Thom Hell selv var et ukjent talent og nå vil han gi en hjelpende hånd til musikere som fortsatt befinner seg utenfor plateselskapenes rampelys.

– Jeg vet det sitter massevis av låtskrivere rundt i Norge, med tonnevis av bra materiale som aldri passerer terskelen på soverommet. Akkurat på samme måte som jeg hadde det i mange år. Nå som jeg lever ut min musikkdrøm, kan jeg jo prøve å hjelpe noen andre til å gjøre det samme, forteller Thom Hell til Aftenposten.

Han beskriver denne konkurransen som en slags motsatt ”Idol” der du verken trenger sjarm, medietekke eller utseende. Det er kun musikken som gjelder og den beste låten er garantert å komme med som bonusspor på albumet.

Dersom du har en låt som du mener fortjener å slippe til utenfor soverommet kan du sende den til: Sonet v/ Thom Hell, Pb 2645, 0203 Oslo

Om skribenten

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

kommentarer