Don Juan Dracula-konkuransen har en vinner

Don Juan Dracula-konkuransen har en vinner

Don Juan Dracula er i løpet av de siste årene blitt kjent for sine sterke konsertopptredener landet rundt. Når disse gutta spiller opp er det ikke bare fengende pop som står på programmet, det er sceneshow og ikke minst boyband-dansing av friskeste sort. Under en tidligere konsert på John DEE skrev vår anmelder ”de lirer av seg noen imponerende korrigerte dansesteg, før de river ned lerretet og starter showet.”

En vesentlig del av koreografien er selvfølgelig bandmedlemmenes høyde, og for å vinne to billetter måtte du kunne rangere følgende fire Don Juan Dracula medlemmer etter høyde: Henrik, Henning, Ola og Thomas.

Fasiten her er: Thomas, Henrik, Henning, Ola (den laveste først). En av de som visste dette var Pål Isdahl Solberg som vinner to billetter til kveldens konsert.

Gratulerer til deg og takk til alle som deltok.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.