Scroll To Top

PCD – Et ekkelt show

Artister: Sjangre: , ,
Karakter

The Pussycats Dolls var opprinnelig et showensemble som gjorde stor suksess på scener i Los Angeles og Las Vegas. Etter hvert som seiersgangen gikk, møtte de, som seg hør og bør, en rekke kjendiser. Noen av disse, for eksempel Christina Aguilera, Pamela Anderson, Kelly Osbourne, og Gwen Stefani, var med å danse i gruppens show for en stakket kveld, mens andre representanter for fiffen ville gjøre musikere av gruppen..

Resultatet av det sistnevnte fremstøtet foreligger nå i form av PCD, en plate som i alt rommer 13 låter. Få av disse kan karakteriseres som interessante, men skal man velge seg en ”favoritt”, må det bli singelen Don’t Cha, produsert av luringen Cee-Lo Green. Om ikke annet, så vet denne mannen forbasket godt hvordan han skal spikre solide poplåter. Har du først fått denne låta på hjernen, så går den ikke bort frivillige. Egentlig er det litt ekkelt hvor effektiv den er.

Ekkelt er forøvrig noe som beskriver denne skiva godt. Det er så opplagt at den utelukkende et utgitt for å melke småbarnsfedre for penger. Skulle den lille, søten poden få lyst på jakken til en av de kule medlemmene av gruppen. Ja, så følger det en lekker flyer med platen, som forteller en hvordan man går frem for å fullbyrde kjøpet.

Hvis konsekvensen av at denne platen så dagens lys, er at det nye Beatles fortsatt står i en forslitt garasje og pumper ut hits for døve ører, så er det en skandale. Hvis ikke, er dette en plate vi ikke trenger hisse oss opp over, men kan tie i hjel og glemme fortest mulig.

Om skribenten

Andreas Haslegaard

kommentarer