DJ-Kicks – Hell i uhell

DJ-Kicks – Hell i uhell

Death From Above 1979, Le Tigre, Liquid Liquid, ESG, Datarock, Bumblebee Unlimited, Annie og Alan Vega. En ganske kul line-up, ikke sant? Og disse utgjør bare toppen av kransekaken, eller mer presist, toppene på Annies bidrag til den etter hvert så meget prestisjetunge DJ-Kicks-serien.

En drøss med suverene låter er plukket ut, mikset sammen og presentert under Annie-flagget. Og det låter bra, dansefoten gjør seg bekjent og stemningen er god. Men dessverre er det noe som ikke fungerer helt. Selv om hver enkelt låt alene er uhyggelig kvasse, så makter de allikevel ikke å utgjøre en overbevisende helhet.

Det går litt i rykk og napp på denne skiva, og innimellom blir det kjedelig å høre på. Det er også lov å stille spørsmålstegn til valget å legge årets norske singel, Fa-Fa-Fa (av Datarock, red.anm.) helt til slutt i miksen. Der blir den hengende fryktelig alene, og den kommer derfor beklagelig nok ikke til sin fulle rett. Låta kler heller ikke videre godt å bli introdusert av de fyrige elektroniske rytmene til MUs Paris Hilton.

Men alt i alt er Annies bidrag til serien vel verdt å få meg seg, når man først har klart å døyve skuffelsen over at låtutvalget ikke fungerer optimalt i denne settingen.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.