Manda’ Morra – 14 Sanger Av Stein Ove Berg – Bergtatt

Manda’ Morra – 14 Sanger Av Stein Ove Berg – Bergtatt

Stein Ove Berg fortjener i aller høyeste grad en hyllest og Henning Kvitnes, Hilde Heltberg, Roy Lønhøiden & Corazòn gjør alle en utmerket jobb med å tolke Bergs enkle men sterke melodier.

Stein Ove Berg skrev enkelt og levende om hverdagslige ting som kjærlighet, familie, savn og tap, og sangerne i selskap med musikerne fra Corazòn klarer for det meste å formidle Stein Oves budskap på utmerket vis.

De fleste av Stein Ove Bergs mest kjente viser er tatt med og best av alt fungerer visene La Meg Være Stille, Stine Maris Vise, Hu Som Du Har og Den Siste Visa. Det er også verdt å nevne at Henning Kvitnes synger bedre enn han har gjort tidligere, mens produsent Bjørn Kulseth og de øvrige medvirkende stort sett har hatt en heldig hånd med arrangementene.

Noen ganger kan likevel arrangementene bli litt i overkant oppblåste og står ikke altid i samsvar med Bergs enkle tekster og melodier.

Manda’ Morra – 14 Sanger av Stein Ove Berg vitner om hvor dyktig Stein Ove Berg var til å skrive enkelt og likevel poetisk om vanskelige og såre temaer. Hovedmannen bak låtene ville nok ha blitt stolt over denne hyllesten.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.