Tivoli – Elektronisk krigføring

Tivoli – Elektronisk krigføring

Hvis Dizzee Rascal hadde lyktes med å lage poplåter, EL-P myket opp lydbildet sitt en smule og Sole samlet synthtrådene bedre, kunne resultatet blitt noe i retning av Tivoli. Hardt og mykt, side om side. Det er altså ikke til å stikke under stol at det låter friskt det svenskene i Stacs Of Stamina presenterer på albumdebuten sin.

Tivoli svaies det mellom knallharde elektrobeats og frenetisk rimspytting, som i sum gir solide alternative bangers. For trioen og deres gjester, som blant annet teller TTC, Earz og godingen Mike Ladd, går til arbeidet med en fryktinngytende intensitet. Og når dette brutale damplokomotivet først har fått opp dampen, så stopper det ikke opp for noen.

Det innebærer et trollbindende øs-pøs, uten store rom å trekke pusten i. Tittelkuttet Tivoli, sammen blant annet Poisson Screwed, Stay Beatiful og, ikke minst, den euforiske Donne Moi Un Poission der TTC gjesterimer, står alle sammen til tyve i stil.

Tivoli representerer en elektronisk krigføring som teppebomber sarte øreganger med brautende impulser. Skulle det bare være den minste lille lyst til å sjekke dette ut, gjør for all del det. For liker du noen av de tidligere nevnte artistene, er det tett opptil umulig å misslike Stacs Of Stamina. Ord!

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.