Duket for popsjokk

Duket for popsjokk

Foto: Courtnie / ofmontreal.net (of Montreal), Sebastian Mlynarsk / tgrec.com (CocoRosie)

Det er ikke hver dag man opplever å gå på konsert med to akkurat like interessante acts på billetten. Ofte er det er eller annen overvurdert ompaorkester som sjekker at lyden fungerer før hovedattraksjonen setter inn.

Men så ikke tilfellet 1. november, da alt som kan krype og gå av popjunkies har å finne veien til Oslo og John DEE. For denne tirsdagen kan nemlig CocoRosie og of Montreal, to av indiepopens sterkeste navn, bivånes på den hyggelige scenen til høyre for storstuen Rockefeller.

Alternative CocoRosie
CocoRosie (ingressbildet) er en Panorama-favoritt, og vår anmelder skrev i anmeldelsen av platen La Maison De Mon Rêve at duoen vil ”(…) kunne være et interessant alternativ til dem som synes Björk og Anja Garbarek, eller Billie Holiday for den saks skyld (visstnok en stor inspirasjonskilde), blir for ordinære i lengden. Anbefales!”. Informanter vi har vært i kontakt med, sier duoen har for vane å levere snedige konserter, så vi i Panorama mener det vil være for dumt å ikke sjekke dem ut når de først er i området.

Popmaskineriet of Montreal
Kveldens andre act, Of Montreal (bildet), er enda et av disse bandene som pumper ut uimotståelig superpop. Med sine to siste langspillere, henholdsvis The Sunlandic Twins (2005) og Satanic Panic in the Attic (2004), har de levert gode søknader til tittelen verdens beste indiepopband. De skulle egentlig spilt alene på Mono samme kveld, men det har blitt besluttet at de heller skal støtte opp CocoRosie.

Så da blir det to indiefluer i en smekk, eller, om du fortrekker å få det i klartekst; En usedvanlig god deal. Billetter kjøper du på Billettservice eller på Posten, og disse koster 180 kr inklusive billettavgift.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.