Categories: Nyheter

Moneybrother på Rockefeller

Foto: Jakob Kaae (moneybrother.net)

Etter mange år som frontfigur i skapunk-bandet Monster, gikk Anders Wendin solo med scenenavnet Moneybrother. Moneybrother befinner seg midt i veikrysset hvor skapunk møter Motown, og med sin Clash-aktige vokal og sin karisma har Wendin lagt mange for sine føtter. Vi nordmenn har også fattet stor interesse, og det var ville tilstander da Moneybrother entret scenen på John Dee.

Energi på scenen
Sammen med The Panters leverte Moneybrother et av de mest energispekkede sceneshowene jeg har sett, og det er sikkert at dette vil gjenta seg når de nå kommer til Rockefeller. Til tross for at Moeybrother står frem som soleklar frontfigur, er bandet på ingen måte satt i bakgrunnen. De lever seg så inn i rollen som blåseorkester, dansetropp og korister at det er en fryd. Wendin står i forgrunnen, og sørger for at jentene besvimer. Han har en unik kontakt med publikum, og mellom sangene deler han lange historier fra sitt tragikomiske kjærlighetsliv med publikum. Moneybrothers siste plate er visstnok en slags bearbeidelse av bruddet med hans kjæreste gjennom seks år, og han legger ikke skjul på at dette bruddet svir enda.

Jeg er overbevist om at konserten på Rockefeller 27. oktober kommer til å bli en opplevelse for de fremmøtte. Løp og kjøp er mitt tungtveiende råd.

Beate Magerholm

Recent Posts

Holder det nede med rap på norsk

Simon Moholt fra Oslo holder det nede med old school rap på norsk. Hans EP,…

2 måneder ago

Her er de beste albumene fra 2023

Hun har vunnet en drøss med priser, samarbeidet med alt fra Röyksopp til Timbuktu, og…

4 måneder ago

De beste reutgivelsene i 2023

Musikkbransjen fortsettet å pumpe ut reutgivelser på vinyl. Plateconnaisseur og Panorama-grunnlegger Paul A. Nordal viser…

4 måneder ago

Her er våre musikkfavoritter fra 2023

Hvilke album likte du best i 2023? Vi stilte dette spørsmålet til våre gode venner.…

4 måneder ago

Hyller Hammersland

Dagen før ettårsdagen for Pogo Pops-legendens bortgang, samles en bukett med kjente artister på USF…

5 måneder ago

Her er de beste albumene fra 2022

Året er omme og fasiten er inne. Her er de beste albumene fra 2022, ifølge…

1 år ago