Årets konsert på Ås

Årets konsert på Ås

Foto: Christer A. Hansen

Turboneger kan vel regnes som Norges største rockeband, ingen over og ingen ved siden. Når de på lørdag entrer scenen i Aud MaxStudentsamfunnet i Ås, kan det ventes et forrykende show utenom det vanlige.

Fotograf: Christer A. HansenDe kommer nå rett fra en lengre turne runde i USA og er dermed klare for å servere sine norske fans det de fortjener, før det bærer videre til blant annet Wien, Zürich, Luxemburg, og til slutt Tyskland.

Så vil du oppleve Hank von Helvete i fri dressur er Ås stedet å være på lørdag.

Syme er kveldens suportband. Bergensbandet som serverer et bass og rytmedrevet lydbilde med innslag av electronica har i det siste beveget seg mer og mer mot et nærmest instrumentalt uttrykk, men musikken er fortsatt åpen for popmelodier og vokaldrevede sanger.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.