Vinnerne av Bang Gang-billetter

Vinnerne av Bang Gang-billetter

Islendingen Bardi Johannsson, mannen bak Bang Gang, er en allsidig og spennende musiker. Musikken hans er av Panorama blitt beskrevet som ”Stille og rolig (…) popmusikk av det noe alternative slaget, ispedd små doser av islandsk mystikk og litt velplassert og tilbakelent elektronisk støy.” Kamelon omtaler den som en blanding av Simon and Garfunkel, Sigur Ros, Massive Attack og Primal Scream. Noe man bør få med seg med andre ord.

Alt som skulle til for å komme inn gratis sammen med en venn var å svare oss på et lite Islandsspørsmål. Og blant Islandskjennerne der ut var det flere som kunne fortelle oss hva som er bilkjennetegnet på sagaøya, det er selvfølgelig IS. Vi trakk ut Karianne Foss og Magnus Skoglund som vinnere denne gangen. Gratulerer og god fornøyelse!

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.