Vinnerne av Garbareks siste album

Vinnerne av Garbareks siste album

Anja Garbarek er en av landets mest spennende popartister, og hun har skapt stor begeistring med sin spennende og utfordrende musikk. Hennes musikk mottas gjerne med åpne armer og store forventninger både av publikum og presse her hjemme, så også med Briefly Shaking.

I samarbeid med Radio Promotion og EMI Music Norway gir vi bort fem eksemplarer av Briefly Shaking til konkurransedeltakere som kunne fortelle oss at Anja Garbarek samarbeider med islendingen Gisli på dette albumet.

De heldige vinnerne ble:

Atle Larsson
Eva Kristin Indrebø
Maria Hansen
Geir Ramstad
Maren Sunde

Gratulerer til dere, og takk til alle som deltok.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.